Lakjunk jól!

Úgy szép az élet, ha zajlik!

Ez a poszt szigorúan csak azoknak szól, akik szeretnének egy szabálytalan, színes, rendetlen lakást – talán már gyermekkoruk óta egy ilyenre vágynak, de csak szülőként (de legalábbis felnőttként) csinálhatják meg!

art_area1

chalkboard2

Ez az amerikai otthon szakít minden megszokással, hogyan alakítsunk ki gyerekbarát lakást. Gyerekszoba? Gyerek játszószoba? Mi lenne, ha inkább minden szöglete olyan lenne otthonunknak, hogy ott a gyerekeink jól érezzék magukat? Ha olyan izgalmas dolgokkal lehetne foglalkozni minden helyiségben, hogy ne is hangozzon el a kérdés: Bekapcsolhatom a tévét? 

art_area_to_liv_room

grace_room3

tv_room3

A családban három gyerek van, a legkisebb a nyolcéves kisfiú, a lányok 12 és 15 évesek. A ház, amely történelmi épület, csupán bérlemény, így az eredetileg nagyon rossz állapotokat olcsó, látványos megoldásokkal orvosolták. A anyuka/feleség a ház stílusát művészinek nevezi: minden szegletbe jut valami s.k. holmi!

liv_rm_to_art_area

liv_rm_to_dining_rm

tv_room4

dining_room2

avas_room2

art_trolley

“Néha irigykedem azokra, akik letisztult otthonokban élnek. Micsoda fegyelem! Időről-időre én is szoktam álmodni egy tiszta, modern térről. De hogyan tudnék huzamosan úgy élni, hogy nem teszek ki girlandokat, papírgömböket az ajtókra, vagy nem akasztanám ki a fiam pingvines rajzait?”

nates_room8

dining_room

Természetesen az ilyen otthont, csak az élvezheti, aki örömmel veti bele magát a gyermekkor örömeibe ismét! Ha az a cél, hogy emlékezetes pillanatok töltsék be a családi házat dizájn helyett: zene, könyvek, játékok, közös sütés-főzés, ének és tánc, éjszakai mozizás és családi táncos buli, fogtündérek és rengeteg “művészi” alkotás!

lr_bookcase1

my_office2

my_office7

tv_room6

kitchen

Felújításon, változtatáson töröd a fejed? Felejtsd el a tökéletes dizájnotthonokat, ahol minden tárgy, szín, minta a koncepció a része, amelytől leesik a látogatók álla és  jól mutat a fotón! És tudod: ez nem korfüggő, ehhez még gyerekek sem kellenek! Jöjjön a festőállvány, a kártyaasztal, és néha csavard fel a szőnyeget!

sitting_room

grace_room2

my_office1-3

A posztért köszönet a Design Mom oldalnak, amit nagyon-nagyon szeretek!

Címkék:

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább a NLCafé oldalra!