Lakjunk jól!

Ide szívesen beköltöznék!

Kell-e súlyos milliókat költeni a berendezésre ahhoz, hogy a lakás klassz legyen? Igen, főleg, ha a konyhabútort is meg kell még venni… Azzal együtt, hogy az itt következő ház semmiképpen sem az alacsony költségvetésű kategória, mert szuper a ház és van belül is néhány csodás bútor, mégsem olyan otthont látunk, ahol elsősorban a pénztárca volt vastag.

Egy angol tanár-fotós házaspárhoz és három gyermekükhöz látogatunk!

1. Ki ne lépne be szívesen egy ilyen ajtón?

cathy and tony-2

Főleg, mióta Enikő, a Nemiskacat oldal szerzője beültette a bogarat a fülembe… Mondjuk én nem fekete, hanem egy ilyen szürke (kicsit barnás szürke) ajtóra gondolnék!

2. Ebben a házban ott van álmaim konyhája.

cathy and tony-13

cathy and tony-16

cathy and tony-19

Hatalmas, kertre néző étkező, fény, egyszerű berendezés, fehér konyha, nagy fiókok, és egy kanapé a családnak (bár a fehér, konyhába…?).

3. Angolos részletek

cathy and tony-30

cathy and tony-5

cathy and tony-9

cathy and tony-24

Lábas kád, kandalló olvasósarokkal, beépített bútorokkal és szimmetria. Milyen jó, hogy nem változtatnak a hagyományokon!

4. Finom megoldások

cathy and tony-23

cathy and tony-26

cathy and tony-8

cathy and tony-15

cathy and tony-21

cathy and tony-22

cathy and tony-20

cathy and tony-32

Volt már szó arról, hogy jó a fotós a háznál, és ez a lakás is megerősíti ezt a vélekedést. Bár nem tudom, mi van előbb: a fotós szeme, szemlélete, hogy a szép otthon a szép apró részletekkel kezdődik, vagy ő észreveszi a szép, apró részleteket?

5. Családnak családi otthon

cathy and tony-28

cathy and tony-29

cathy and tony-3

cathy and tony-10

cathy and tony-7

Szeretem, ha a képek alapján látom a családot, ahogy megérkezhetnek haza, ahogy együtt a család a nappaliban – ki a kanapén, ki a dolgozósarokban. És hogy a gyerekszobák éppen olyan szellemesek és szépek, mint a felnőttek által használt helyiségek. Se nem “gyerekszobába jó lesz”, de nem az én gyerekem a legjobbat (és legdrágábbat) érdemli hozzáállás.

Nekem egy élmény volt!

cathy and tony-33

forrás

Címkék:

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább a NLCafé oldalra!