Lakjunk jól!

Anyák napjára - tökéletlenül tökéletes családi otthonok

Nem kell sokat törnöm azon a fejem, hogy vajon a lakásom szépségét emelte vagy rontotta a gyerekek érkezése. A válasz egyértelmű: rontotta. Ha másért nem, hát azért mert ma is pont azokkal a bútorokkal élünk, mint én 9 évvel ezelőtt, és bizony a saját bőrünkön tapasztaljuk, hogy a havi büdzsét két gyerek+két közalkalmazott esetében nem éppen lakástrendek követésére találták ki.

Mivel akkor sem antik darabjaim voltak, így vásárláskor még egész jónak számító kanapé, fotelek, könyvespolcok idő közben elég elavulttá váltak, ráadásul az idő nem nemesítette, hanem csak pusztította a berendezést, és ebben bizony a gyerek is buzgón közreműködtek.

De ha azt kérdezed, vajon milyen lakások állnak közel a szívemhez, biztosan azt mondom, hogy azok, ahol a trend szempontjából legkevésbé odaillő helyen gyerekrajzokat, legót, suttyomban odaragasztott rémes matricákat találunk. Mert a lakás a miénk. Mindannyiunké.

bb-bookshelf

bb-green

bb-kitchen-island

home-tour-15

home-tour-22

home-tour-25

schoolrma

vedbaek1

welcome

apter_babakonyha

apther1

bb-desk-b

boys-playing-piano (1)

kids-in-kitchen

Milyen a jó családi otthon? Inspiráló. Kreatív. Színes. Van benne tér. Strapabíró. És szép. Persze nem úgy, hogy Carrie Bradshaw, vagy a Vogue főszerkesztője szépnek találná.

scottish_kitchen

home-tour-13

bb-hooks

bb-globe

reading nook

a7b7897f94da075cb497360006e393ce

Copy of bigstock_Kids_circle_860541

Decoration-Interior-Playroom-Tarpon-With-Chic-Decoration-Playroom-Ideas-For-Child-In-2014

rainboot-planters-636

Mielőtt megszülettek a gyerekeim én is cuki gyerekszobákról álmodtam.

vedbaek-house-attic-small-bed-for-maja

_MG_7211

home-tour-10

kura

Arra persze már a kisfiam születése körül rájöttem, hogy őt nem teszi boldoggá a “szép kis szobája”, és egyébként is, a saját kuckó majd 12 éves kortól lesz izgalmas – akkor pedig nem mi fogjuk berendezni:)

009-beautiful-home-annie-hall-interiors

apther2

 

my-paradissi-my-home-my-paradise-colorful-loft-kids-room-peter-carlsson-hus-o-hem

terkepes Project-apartment-Barcelona-10

Addig is, keressük azokat a lehetőségeket, hogy mindenki kedvére tegyünk. Legyen klassz gyerekszoba, hely, ahol az együtt töltött idő örömteli, és ahol mi is komfortosan érezhetjük magunkat.

scottish_kids

scottish_horse

_MG_7209

playroom

home-tour-20

 

Pink-family-garden-001

Nektek van olyan hely otthon, amit igazán jól sikerült gyerekbarát és/vagy családi térnek éreztek? Küldjetek egy képet róla: lakasszabo@gmail.com!

blog

 

képek forrása: design mom/living with kids, apartment therapy + egy saját:)

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Natália Balogh says:

    Bár már nem vagyok gyerek, de tök jó ötletnek tartom például ezt a foszforeszkálós szőnyeget, amit pont valamelyik nap láttam meg a Rio design honlapján. 🙂 http://www.riodesign.hu/szonyeg-lakastextil/szonyeg-glowy-foszforeszkalo-3093-48


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább a NLCafé oldalra!