Lakjunk jól!

IKEA 2014 - ezek tetszenek!

Mivel arról már olvashattatok, hogy mi tetszik a legújabb IKEA katalógusban leginkább, ezért jöjjenek a személyes kedvencek az idei választékból:

1. Stockholm kollekció

Igen, tudom, mindenki ettől ájuldozik, miközben a minőséggel kapcsolatban megoszlanak a vélemények, pedig az ár jelentősen meghaladja az IKEA szokásos árfekvését. De mit csináljunk, szerintem sokan vagyunk úgy, hogy ilyen stílusú bútort menő helyen biztosan nem tudunk megvenni. Ezeket azonnal elfogadnám!

3. Gyerekszobák:

Az IKEA általában is jó, a gyerekrészlegen pedig különösen. Persze, irigylem azokat a családokat, ahol régi, szép bútorból felújítva alakítják ki a gyerekszobát, bár mindig kicsit bizonytalan vagyok, hogy vajon az úgy tetszik-e a gyerekeknek. Mert az enyémek lesajnálással beszélnek anya “régimániájáról”.

Ez a baglyos sorozat nagyon helyes, az új festett fabútorok is tetszenek. És szerintem ez a legjobb gyerekeknek is használható ágy a kínálatban, ha már nem babaágyat kerestek.

Még tetszik:

tastrup-szonyeg-rovid-szalu__0185525_PE337535_S4 (1)
3. A romantika jegyében

Bár ez a stílus elég messze áll tőlem, most viszont szép darabokat lehet kapni! A Strandnom fotel (kék) az abszolút kedvencem a teljes kínálatból. A szőnyeg ugyan modern darab, de egy kis csavar mindig jól jön!

 

Küldjétek el a kedvenceket Ti is!

képek forrása: csakis az IKEA:)

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább a NLCafé oldalra!